Geçici 67
11 özelge · bu konu etiketiyle işaretlenmiş özelgeler, yeniden eskiye.
- Kurumlar Vergisi22.01.2015Gelir Vergisi Kanunu'nun Geçici 67'nci maddesi uyarınca yapılan tevkifatın beyanname üzerinden hesaplanan kurumlar vergisinden mahsubu.tevkifat mahsubuMenkul sermaye iradı
- Gelir Vergisi18.08.2011Yurt dışında mukim bir şirket tarafından ihraç edilen ve sermaye piyasası kurulunca kayda alınan hisse senetlerinin tevkifata tabi olup olmayacağı hk.hisse senedimenkul kıymet
- Gelir Vergisi16.02.2011Ticari faaliyetin dışında özel sermaye ile elde edilen hisse senetlerinin elden çıkarılmasından sağlanan kazancın beyanı hk.hisse senediDeğer artışı kazancı
- Gelir Vergisi21.04.2010Mevduat faiz gelirinden gelir vergisi tevkifatı yapılması hk.mevduat faizidernek
- Gelir Vergisi08.02.2007Devlet tahvili/ Hazine bonosu alım satım kazancının vergilendirilmesi hakkında.Devlet tahviliHazine bonosu
- Gelir Vergisi05.02.2007Saklamacı kuruluşların tevkifat sorumluluğu hakkında.saklamacı kuruluşmenkul kıymet
- Gelir Vergisi15.12.2006Menkul kıymet alım satım kazancı üzerinden ödemeyi yapan banka tarafından uygulanan %15 oranında...Devlet tahviliHazine bonosu
- Gelir Vergisi15.12.200623/07/2006 tarihinden sonra gerçekleşen Devlet tahvili Hazine bonosu alım satım kazancı üzerinden ödemeyi yapan banka tarafından Gelir Vergisi Kanunu'nun Geçici 67'nci maddesi hükümleri gereğince %10 oranında tevkifat yapılması gerekmektedir.Devlet tahviliHazine bonosu
- Gelir Vergisi18.03.2005Beyannameye Dahil Edilmeyecek Gelirler bölümünde belirtilen gelirler için beyanname...beyannameye dahil edilmeyecek gelirlerbeyanname verme
- Gelir Vergisi18.03.20052007 yılında elde edilecek menkul sermaye iradının vergilendirilmesi hk.Menkul sermaye iradıaracı kurum
- Gelir Vergisi18.03.2005Gelirin toplanması ve beyanı hususunda tereddüde düşülen konular hk.gelirin toplanmasıbeyannameye dahil edilmeyecek gelirler
Kanun dağılımı
İlgili konular
Sık madde referansları