Geçici 7 madde
16 özelge · bu konu etiketiyle işaretlenmiş özelgeler, yeniden eskiye.
- ÖTV12.06.2020Geçici 7 nci madde uygulamasından yararlanılarak iktisap edilen M plakalı ticari aracın C plakalı araca dönüşmesinde ÖTV istisnası.ÖTV istisnasıticari araç
- ÖTV27.04.2020İstisna süresinden sonra Birleşme halinde ÖTV Kanunu Geçici 7 nci madde uygulaması.ÖTV istisnasıtaşıt ilk iktisabı
- ÖTV27.06.20194760 Sayılı Özel Tüketim Vergisi Kanununun Geçici 7. maddesinden Yararlandıktan Sonra Söz Konusu Araç Üzerindeki Hisselerin Devri Halinde ÖTV Uygulanıp Uygulanmayacağı hk.ÖTV istisnasıticari taksi
- ÖTV14.06.2019%50 Hisseli Özel Halk Otobüsü Alımında 4760 Sayılı Özel Tüketim Vergisi Kanununun Geçici 7 inci Maddesinde Düzenlenen İstisna uygulamasından yararlanıp yararlanılamayacağı hk.özel tüketim vergisi istisnasıotobüs alımı
- ÖTV10.06.20194760 Sayılı Özel Tüketim Vergisi Kanununun Geçici 7 nci maddesinde düzenlenen istisna uygulaması hk.ÖTV istisna uygulamasıtaksi taşımacılığı
- ÖTV11.01.2019Ferdi işletmenin sermaye şirketine devrinde geçici 7 inci madde kapsamında ÖTV istisnasının uygulaması hk.ferdi işletme dönüşümülimited şirkete devir
- ÖTV09.01.2019ÖTV Kanununun geçici 7. maddesi kapsamında yenilenen ticari araç üzerinde hisse değişikliğine gidilmesi hk.ÖTV istisnasticari araç yenilenmesi
- ÖTV18.06.2018(N2) sınıfı panelvan tipi taşıtların satışı yapıldıktan sonra tadilat ve ek imalat yaptırılarak (M2) sınıfında yolcu taşınabilir minibüse dönüştürülmesinde geçici 7nci md.uygulamasıÖTV istisnasıpanelvan tadilat
- ÖTV27.04.2018Ticari Taşıtların Yenilenmesinde ÖTVticari taşıt yenilenmesiÖTV istisnası
- ÖTV21.02.2018ÖTV indirimli ticari taksi plakasının başkasına devrinde ÖTV uygulamasıÖTV istisnasıticari taksi
- ÖTV02.01.2018Kollektif Şirketin Sevk ve İdaresinde Kullanılan Binek Otomobilin ÖTV Kanununun Geçici 7 nci Maddesinde Yer Alan İstisna Kapsamında Yenilenip Yenilenemeyeceği.ÖTV istisnasıbinek otomobil
- ÖTV10.11.2017Veraseten intikal eden ticari taşıtın mirasçılar arası hisse devri nedeniyle tescil belgesinin yenilenmesi halinde ÖTV Kanunu geçici 7 nci madde uygulamasıÖTV istisnasıticari taksi
- ÖTV10.11.2017K-1 yetki belgesinden resen düşürülen taşıtın yenilenmesinde ÖTV istisnası uygulamasıÖTV istisnasıK-1 yetki belgesi
- ÖTV06.11.2017Geçici 7 nci madde uygulamasından yararlanılarak iktisap edilen ticari aracın hurdaya ayrılması halinde istisnadan tekrar yararlanılıp yararlanılamayacağıÖTV istisnaticari taşıt yenilenmesi
- ÖTV03.11.2017Veraseten intikal eden ticari taşıt için ÖTV Kanunu geçici 7 nci madde uygulamasıÖTV istisnasıticari taşıt
- ÖTV22.08.2017Ticari Taksinin Yenilenmesinde ÖTV Uygulanmasıticari taksi yenilenmesiÖTV istisnası
Kanun dağılımı
İlgili konular